Overige informatie 

Tekeningen

Tekeningen per post worden getekend en beschreven via de voornaam, achternaam en geboortedatum. De tekeningen worden in stevige kartonnen enveloppen verzonden. Het grote formaat tekeningen worden per pakketpost verzonden. Bij deze tekeningen wordt altijd een schriftelijke reading gegeven.

 

Bij een schriftelijk aanvraag geldt dat pas na ontvangst van de geboortegegevens, adresgegevens en betaling van de vergoeding met de opdracht gestart zal wordt. De prijzen zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten. De tekeningen en schilderijen zworden zonder passe-partout en/of lijst geleverd.

Tekenconsulten op afspraak op een andere locatie: Bij u thuis, winkel, praktijk of tijdens een andere gelegenheid. Alle formaten. Bij formaat A5 vanaf 4 consulten. Kilometervergoeding: bedraagt 0,30 per km.

 

Verhindering/afzegging afspraak: Bij verhindering van een afspraak wordt u vriendelijk verzocht deze 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij annulering binnen 24 uur zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht. 

 

Schilderijen

Schilderijen: Bij de schilderijen wordt altijd een beschrijving en een reading gegeven. Alle schilderijen zijn olieverf op doek of een paneeltje bij speciale opdrachten. Bijna alle formaten zijn mogelijk. Ook ronde, ovale schilderijen en drieluiken behoren tot de mogelijkheid. Je kunt vrijblijvend informeren naar de kosten en de verschillende mogelijkheden. Gespreide betaling in vooraf afgesproken termijnen over bijvoorbeeld een (half) jaar is mogelijk. De tijd voor het maken van een schilderij varieert van 2 tot 6 maanden. De tijd is afhankelijk van het soort schilderij en de inspiratie. Ook moet u rekening houden met een wachttijd. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief lijst en/of passe-partout en eventuele bezorgkosten. De schilderijen kunnen worden bezorgd door vitar koeriers.

Informatie kunt u vrijblijvend aanvragen via het contactformulier of telefonisch.

 

Consulten en workshops gelieve contant af te rekenen of het bedrag vooraf per bank overmaken. Betaling van opdrachten via de e-mail vooraf via de bank overmaken. Geen geld per post versturen.

 

Factuur op bedrijf?
De tarieven zijn particuliere tarieven, bij een zakelijke opdracht geldt een aangepast zakelijk tarief.

 

Prijswijzigingen zijn per 01-01-2019 ingegaan. Eerder gemaakte prijsafspraken blijven uiteraard ongewijzigd.