Tekeningen met reading voor je persoonlijke ontwikkeling.

Ik maak tekeningen met een reading op afspraak in mijn atelier, bij jou thuis of in jouw praktijk. Naast deze tekensessie's teken ik ook via je naam en geboortedatum. Bij een postverzending van de tekening stuur ik een schriftelijke reading. Voor meerdere tekensessie's kun je mij voor een dag thuis vragen. 


Inzicht tekening

Wil je graag meer inzicht in een thema of 'n vraag of wil je meer inzicht in je levensweg, dan geeft een inzicht tekening daar in woord en beeld helderheid over.  De tekening bestaat doorgaans uit een stukje verleden, heden en toekomst.

Dierbaren

Tekening met reading van overleden dierbare(n) die bij jou zijn. Zij zijn tijdens de tekensessie aanwezig en vertellen wat op dit moment belangrijk is. De tekening geeft je inzicht in wie er vanuit de geestelijke werelden ondersteuning geven.

Gidsentekening

Tekening en reading van jouw gids(en). Over het heden, gezamenlijke incarnaties, wat zijn/haar taak is voor jou en wat er belangrijk is voor dit moment. De gidsen en/of engelen waar jij mee samenwerkt in je praktijk kunnen ook getekend worden.

Energetisch

Tekeningen gemaakt naar aanleiding van een thema. Bijvoorbeeld een stukje heling van mens of dier, harmonie, zuivering van een plek, een vorig leven. De thema's kunnen zeer uiteenlopend zijn.