Energetische tekening

Je kunt een tekening laten tekenen voor allerlei thema's, doeleinden of vragen. Je wilt misschien een beeld en antwoorden hebben over een vorig leven. Of over een bepaalde plek waar je naar toe getrokken wordt. Of een energietekening voor een mens of dier. Deze tekeningen hebben altijd een positieve invloed op mens, dier en ruimte. Ze zorgen voor harmonie in de omgeving waar het hangt. Mensen, dieren en planten voelen zich daardoor een stuk prettiger.

Je kan ook de samenwerking met jou gidsen/engelen laten tekenen. Dan wordt er zichtbaar met wie je samenwerkt. En welke energieën er te zien zijn. Dit is heel interessant als je bijvoorbeeld zelf een praktijk hebt, sessies of workshops geeft. Ik kan een tekening via foto’s maken, maar ik kan ook in jouw praktijkruimte komen tekenen.

Voor een energetische tekening kun je een afspraak voor een tekensessie in het atelier maken, bij jou thuis of op een andere locatie. Wil je per post laten bezorgen, dan teken en beschrijf ik via jouw naam en geboortedatum.

Enkele reakties

Hallo Lieve Lydia,

Zoals beloofd nog de mooie tekening van "Angelique", is ie goed op de foto zo?Nadat we ons huisje een paar keer hadden gezegend op jouw advies, kwam al heel snel, met een week, een koper opdagen, die als het goed is dinsdag het koopkontrakt gaat tekenen, goed he!?

Wij wensen jouw een fijne tijd en nogmaals dank voor alles!

Met jou ook alles goed?

Groetjes H en M

 

Lydia,

Ik ben zeer gelukkig met mijn tekening, hou nu nog meer van mijn tuin en huis. Nu nog kijken voor een poes die er zich ook goed in zou voelen.  Het bos is inderdaad het kluisbos, behoort tot Oost-Vlaanderen en WalonIë

Niet zozeer bij de grens Nederland Duitsland, dat is meer Noorderlijker en Oostende.

zonnige groetjes