Agenda 2019


VRIJDAG 8 november 2019

WORKSHOP INTUITIEF TEKENEN met Lydia van Oort en Erik Boom.

Deze dag zal Lydia jullie meenemen op een intuïtieve tekentrip! Door jezelf helemaal open te stellen voor jouw eigen ziel zul je tot unieke tekeningen komen die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.
Belangrijk: Je hebt geen enkel tekentalent nodig om hieraan mee te doen. Jouw tekeningen worden ‘gelezen’ door Lydia zelf en door Erik Boom en je zult daarmee de nodige inzichten krijgen.

De vormen en kleuren die jij gebruikt in jouw tekeningen hebben betekenissen en het is voor ons taak om die voor jou naar boven en helder te krijgen. Ook zullen we jullie met elkaar laten werken om elkaars tekeningen te helpen begrijpen en daarmee het ‘ziel tot ziel’ contact te oefenen en beter te leren begrijpen.

Datum: VRIJDAG 8 November 2019
Duur:
09.30u. – 17.00u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €85,-

Aanmelden via het aanmeldingsformulier op de www.praktijkboom.nl

Mediamieke overzichtstekening

De afbeeldingen rechtsonder zijn mediamiek gemaakte energetische overzichtstekeningen die tijdens eerdere workshops door Lydia zijn gemaakt.

Duidelijk is te zien, dat iedere deelnemer wordt begeleid door haar/zijn gids(en). Ook de Aarde en de Kosmische verbindingen zijn op deze dag enorm krachtig

Iedere deelnemer ontvangt later de tekening met uitleg per email.

 

 

Workshop 6 April 2019

Workshop 28 september 2019